Aziz Yıldırım 1907 Derneği ve Fenerbahçe Üniversitesi heyetinden istifa etti

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, kurucuları arasında yer aldığı 1907 Derneği'nden istifa etti. Yıldırım ayrıca, Fenerbahçe Üniversitesi mütevelli heyetindeki görevinden de ayrıldı. Daha önce sarı-lacivertlilerin mevcut başkanı Ali Koç da mütevelli heyetinden ayrılmıştı.  

22 Nisan 2020
Aziz Yıldırım 1907 Derneği ve Fenerbahçe Üniversitesi heyetinden istifa etti

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan iki istifa birden geldi. Yıldırım, kurucusu olduğu 1907 Derneği ile Fenerbahçe Üniversitesi mütevelli heyetinden istifa etti.

Aziz Yıldırım'ın temellerini attığı Fenerbahçe Üniversitesi'nin mütevelli heyetinden de ayrılması dikkat çekti. Yıldırım'ın bu kararı mevcut başkan Ali Koç'un da yer aldığı mütevelli heyetinden ayrılmasıyla birlikte aldığı öne sürüldü.

ÜYELER DE GÖREVİNİ BIRAKTI

Yıldırım'ın yanı sıra mütevelli heyetinde yer alan, Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım dönemindeki yönetim kurulu üyelerinin de istifalarını verdiği, böylece üniversite mütevelli heyetinde, üniversite kurucularından hiç kimsenin kalmadı.

(Habertürk)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.