Kapıyı açınca bir anda etrafını sardılar

Antalya'da oteller bölgesinde korku! Kapıyı açınca bir anda etrafını sardılar 

04 Haziran 2020
Kapıyı açınca bir anda etrafını sardılar

 Antalya'nın Kundu oteller bölgesindeki yaklaşık 2 bin nüfuslu sitede oturanları, başıboş köpek korkusu sardı. Onlarca köpeğin bulunduğu bölgede son olarak Hatice Üstün (70), hayvanların saldırısına uğramak üzereyken, komşusu tarafından kurtarıldı.

Aksu ilçesine bağlı Kundu Mahallesi'ndeki 58 bloktan oluşan, 550 dairenin bulunduğu ve yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı sitede, başıboş köpekler nedeniyle tedirginlik başladı. Sitenin girişindeki boş arazide bulunan köpekler, iddiaya göre, sabah ve akşam saatlerinde dışarı çıkanlara saldırıyor. Belediyeye defalarca başvuruda bulunan site sakinleri, soruna çözüm bulunamamaktan yakındı. Geçen yıl turiste saldırıp, yaralayan köpekler, son olarak Hatice Üstün'e saldırmak üzereyken, sitede oturan Fevzi Akdoğan tarafından kurtarıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.