Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Manavgat ilce jandarma komutanlığı KOM Timi ve Antalya KOM sube ekiplerince Manavgat turizm bölgesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Side Mahallesinde SAV kardeşler cetesi olarak bilinen şahıslar yakalandı. 

14 Temmuz 2020
Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Manavgat ilce jandarma komutanlığı KOM Timi ve Antalya KOM sube ekiplerince Manavgat turizm bölgesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Side Mahallesinde SAV kardeşler cetesi olarak bilinen Hasan Sav, Yusuf Sav, Huseyin Sav ve Mert Turan isimli şahıslar hakkında KOM şube ve Manavgat KOM Timi ile birlikte yaklasik 1 aydir yapılan takip sonucunda cetenin Side mahallesinde Neptun isimli apartı uyusturucu madde dağıtımı amacıyla kullandıkları tespit edildi.

Dün  Neptun Apart'a yapılan operasyonda Hasan Sav, Hüseyin Sav, Yusuf Sav, Mert Turan isimli şahısların olduğu tespit edildi. Yanlarında da İlayda Yılmaz ve Sevgi Nur Adıgüzel isimli bayanların olduğu tespit edildi. Evde yapılan aramada ;

Çok miktarda satışa hazır paketlenmiş halde 470 gram metamfetamin ve 20 gram esrar maddesi ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 15000TL ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısına bilgi verildi. Alınan talimatlar doğrultusunda şüpheliler Hasan Sav, Yusuf Sav, Huseyin Sav ve Mert Turan isimli şahıslar gözaltına alınarak 14.08.2020 tarihinde mevcuden savcılığa sevk edilece. Diğer şüpheliler Sevgi Nur Adıgüzel uyusturucu madde ticaretinden işlem yapılacak olup delil durumundan gözaltına alınmayacak , İlayda Yılmaz isimli şahıs uyusturucu madde kullanmak ve bulundurmadan işlem yapılarak serbest bırakılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.