Tarihinde ilk kez şampiyon olan Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

2019-2020 sezonunu şampiyon tamamlayarak Süper Lig'in 6. şampiyonu olan Başakşehir Spor Kulübü'nün Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu. Turnuvaya 4. torbadan katılacak Başakşehir'in, 1. torba ve 2. torbadan 10 muhtemel rakibi kesinleşti. 

20 Temmuz 2020
Tarihinde ilk kez şampiyon olan Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

 
Süper Lig'in 33. haftasında dün oynanan Kayserispor karşılaşmasından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Başakşehir, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
 
Böylece Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak olan İstanbul ekibi, Devler Ligi kurasına 4. torbadan girecek ve Avrupa'nın önde gelen takımlarıyla rakip olacak.
 
 
10 MUHTEMEL RAKİP KESİNLEŞTİ
 
Şu ana kadar 3. torbada hangi takımların olacağı belli olmazken, ilk 2 torbada 10 takımın yeri netleşti. İşte Başakşehir'in yeri kesinleşen muhtemel rakipleri:
 
1. TORBA
 
Real Madrid
Liverpool
Bayern Münih
PSG
Zenit
 
2. TORBA
 
Atletico Madrid
Barcelona
Man. City
Sevilla
Dortmund

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.