Hasan Ali sözleşmesini yeniliyor! İşte alacağı maaş

Fenerbahçe'de sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım'la ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Sarı-lacivertli yönetimin, tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağladığı ifade edilirken yeni sözleşme şartları ortaya çıktı. 

22 Temmuz 2020
Hasan Ali sözleşmesini yeniliyor! İşte alacağı maaş

Fenerbahçe yönetiminin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe'nin Hasan Ali Kaldırım'a 1+1 yıllık sözleşme teklif ettiği ve teklif edilen miktarın ise senelik 6.5 milyon TL garanti para olduğu bildirildi.

HASAN ALİ 2+1 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR

Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe'de yıllık 1.4 milyon Euro'ya forma giyiyordu. Tecrübeli futbolcunun yönetimin kendisine yaptığı teklife olumlu yanıt verdiği, sadece sözleşmenin 1+1 yerine 2+1 olmasını talep ettiği de gelen haberler arasında.

G.SARAY İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Hasan Ali Kaldırım için pandemi döneminde Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edilmişti. Ancak milli futbolcu bu iddiaları yalanlamış zamanı geldiğinde ilk görüşmeyi kulübü Fenerbahçe ile yapacağını açıklamıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.