Her gün ufacık bir delikten hayalini kurduğu yere bakan çocuğun, hayalleri gerçekleşti

Lüks bir sitenin havuzunda oynayan akranlarını izleyen 10 yaşındaki kağıt toplayıcısı çocuğun fotoğrafı, sosyal medyada gündem olmuştu. Destek çağrılarına sessiz kalmayan Konyaaltı Belediyesi, fotoğraftaki çocuk ve 3 kardeşini havuza götürdü. 

23 Temmuz 2020
Her gün ufacık bir delikten hayalini kurduğu yere bakan çocuğun, hayalleri gerçekleşti

 
Antalya'da bir sitenin havuzundaki çocukları izlemek için çöp konteynerinin üzerine çıkan 10 yaşındaki kağıt toplayıcısı M.H., fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması üzerine Konyaaltı Belediyesi ekipleri tarafından kardeşleriyle birlikte havuza götürüldü.
 
Konyaaltı ilçesinde, kağıt toplayarak ailesinin geçimine katkıda bulunan M.H., çöp konteynerinin üzerine çıkıp, lüks bir sitenin havuzunda oynayan akranlarını izledi. M.H.'nin, site bahçesini çeviren brandanın yırtık kısmından havuzda eğlenen çocukları izlediği anlar, bir vatandaş tarafından fotoğraflanıp, "Konyaaltı'nda çöp toplayan küçük bir kardeşimiz ve yanı başında havuzda yüzen çocukları izlediği o an" notuyla sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraf çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılarak, çocuğa destek olunması yönünde çağrılar yapıldı.
 
 
Çöp konteyneri üzerinden havuzdaki yaşıtlarını izleyen kağıt toplayıcı çocuğa sürpriz
 
EKİPLER İKİ GÜN BOYUNCA ÇOCUĞU ARADI
 
Fotoğrafı gören Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'de hemen harekete geçti. Fotoğrafın Hurma Mahallesi'nde çekildiği saptandı. Mahalleye giden belediye ekipleri, 2 gün boyunca aradıkları M.H.'yi kağıt toplarken buldu.
 
Çöp konteyneri üzerinden havuzdaki yaşıtlarını izleyen kağıt toplayıcı çocuğa sürpriz
 
HAVUZDA DOYASIYA EĞLENDİLER
 
M.H. ile 3 kardeşi, bir spor merkezine götürüldü. Burada havuza giren kardeşler diğer çocuklarla da oynadı. Kardeşler, daha sonra da Antalya Akvaryum'a götürüldü. Gün boyu keyifli anlar geçiren 4 kardeş, belediye ekiplerince Kepez ilçesindeki evlerine götürülerek, ailelerine teslim edildi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.