11 yaşındaki çocuk barajda boğularak can verdi

Bursa'nın Keles ilçesinde barajda kaybolan çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocuğun cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

27 Temmuz 2020
11 yaşındaki çocuk barajda boğularak can verdi

 
Bursa'nın Keles ilçesi Kocayayla bölgesine M.A. (38) gözetiminde pikniğe gelen S.Ü. (11), M.Y. (10), ikizler Ali ve Hüseyin Yavuz (11), serinlemek amacıyla yaklaşık 500 metre uzaklıktaki baraja girdi. Suya batarak kaybolan Hüseyin Yavuz için ihbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.
 
 
EKİPLER SEFERBER OLDU
 
Jandarma asayiş yetkililerinin talebiyle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), itfaiye, deniz polisi, Keles Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve jandarma olay yeri inceleme timine bağlı toplam 45 kişi arama çalışmalarına destek verdi.
 
 
YAKLAŞIK 3 SAAT SÜRDÜ
 
Yaklaşık 3 saat süren aramalar sonucu Hüseyin Yavuz'un dalgıç polisler tarafından bulunarak barajdan çıkarıldı.
 
Çocuğun cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.