Emre Kılınç yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı

Demir Grup Sivasspor'dan ayrılan Emre Kılınç'ın yeni adresi belli oldu. 25 yaşındaki yıldız isim, Galatasaray'la 4 yıllık sözleşme imzaladı. 

27 Temmuz 2020
Emre Kılınç yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı

 
Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'un yıldız isimlerinden Emre Kılınç, sözleşmesini tamamlayarak takımından ayrılmıştı.
 
beIN SPORTS'un son dakika bandıyla duyurduğu habere göre; Galatasaray, Emre Kılınç ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
 
10 AĞUSTOS İMZA, 12 AĞUSTOS İDMAN
 
Galatasaray Kulübü, Emre Kılınç'ın transferini 10 Ağustos'ta açıklayacak. 25 yaşındaki futbolcu, 12 Ağustos'taki ilk idmanda yer alacak.
 
Sivasspor'da bu sezon 31 resmi maçta görev alan Emre Kılınç, 9 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.
 
SİVASSPOR'UN VEDA MESAJI
 
Sivasspor'dan yapılan açıklamada "3,5 sezon boyunca formamızı terleten, sahada kazanmak için her şeyini oraya koyan ve güzel anılarla Demir Grup Sivasspor'umuzdan ayrılan Emre Kılınç'a kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki futbol hayatında başarılar dileriz. Yolun açık olsun Emre." denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.