ATİK Genel Başkan Aziz Şahin'den anlamlı ziyaret

Ziyarette ATİK Uluslararası İşbirliği Ticaret iletişim çalışmaları, Sivil Toplum Uluslararası çalışmaları, Galatasaray’ın spor Dünyasında ki önemi konuları görüşüldü. 

19 Ağustos 2020
ATİK Genel Başkan Aziz Şahin'den anlamlı ziyaret

Fatinoğlu Hoşding Vizyonu ve Ali Fatinoğlu kimdir? 

İş Adamı ve Sanayici Ali Fatinoğlu Ataköy Muhittin Üstündağ İlkokulu, Ataköy Muhittin Üstündağ Ortaokulu ve Bakırköy Lisesi mezunudur. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde yüksek lisans yapmıştır. Evli olan Ali Fatinoğlu'nun bu evliliğinden bir oğlu ve bir kızı vardır.

Fatinoğlu Holding ortağı olan Ali Fatinoğlu şirketleri bünyesinde yurt içinde 10 Binin üzerinde bayi ve 78 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Banyo grubu bünyesinde Akrilik banyo küveti ve Duş teknesi, Duşakabin, Gömme rezervuar, Rezervuar iç takımı ve Çöp öğütme makinası gibi ürünler üzerinden sektörün öncü isimlerindendir.

Ali Fatinoğlu Galatasaray Kulübü Genel Kurul Üyesi'dir. Ali Fatinoğlu'nun babası Abidin Nesimi Fatinoğlu'dur. Yazar, düşünür olan Abidin Nesimi aslen Bingöl Kiğı İlçesi nüfusuna kayıtlıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.