Üniversiteli kızın cüzdanını çalan yankesiciler gözaltına alındı

Adana'nın Seyhan ilçesinde, üniversite öğrencisi Şerife T.'nin (21) sırt çantasındaki cüzdanı yankesicilik yöntemiyle çalan Ali G. (46) ve Ercan D. (37) polis ekiplerince tutuklandı. 

27 Ağustos 2020
Üniversiteli kızın cüzdanını çalan yankesiciler gözaltına alındı

 
Önceki gün Adana'nın Seyhan'a bağlı Çınarlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kardeşiyle alışverişe çıkan Şerife T.'nin yanına yaklaşan 2 şüpheli, sırt çantasındaki cüzdanı yankesicilik yöntemiyle çaldı. Durumu fark eden Şerife T., kaçan şüphelileri arkasından koşarak, yakalamaya çalıştı.
 
ŞÜPHELİLER YAKALANDI
 
Polisi arayan Şerife T., içinde 105 lira ve kimlik kartlarının bulunduğu cüzdanının çalındığını söyledi. İhbarla bölgeye sevk edilen Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırmada, iki şüphelinin Ali G. ve Ercan D. olduğunu tespit etti. Ekipler, şüphelileri yakalayarak gözaltına alırken, çeşitli suçlardan çok sayıda sabıka kayıtları bulunan Ali G. ve Ercan D., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.