Para için babasını öldüren evlat, kendisini 3. kattan aşağı bıraktı

Hatay'da bir şahıs, para istediği babasından olumsuz cevap alınca bıçağa sarıldı. Babasını bıçaklayarak öldüren evlat, daha sonra 3. kattan atlayarak ağır yaralandı.  

23 Eylul 2020
Para için babasını öldüren evlat, kendisini 3. kattan aşağı bıraktı

 
Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi, kendisine para vermeyen babasını öldürdükten sonra 3. kattan atlayarak ağır yaralandı.
 
PARA VERMEYİNCE BABASINI ÖLDÜRDÜ
 
Alınan bilgiye göre, gece 03.00 sıralarında Fatih Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi üzerindeki evde meydana gelen olayda, Yunus K. (28) babası Cezayir K.'den (62) para istedi. Para vermek istemeyen baba ile oğlu arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine Yunus K., eline geçirdiği bıçak ile babasını ağır yaraladı. Olay yerine çağrılan ambulans ile Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırılan Cezayir K. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 
3. KATTAN AŞAĞI ATLADI
 
Olaydan sonra 3. kattaki evlerinden atlayarak ölmek isteyen Yunus K. de ağır yaralı olarak İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yunus K'nin hayati tehlikesinin devam ettiği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.