Eşya asansörü ile kız istemeye gitti.

Antalya’nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi’nde Salih Usta kız arkadaşı Emel Özdemir’i istemek için 3’üncü kata eşya asansör ile çıkarak bir ilk yaşandı. 

27 Şubat 2021
Eşya asansörü ile kız istemeye gitti.

En ilginç kız isteme

 

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi'nde Salih Usta kız arkadaşı Emel Özdemir'i istemek için 3'üncü kata eşya asansör ile çıkarak bir ilk yaşandı.

Mahmutlar Asansör & Nakliyat sahibi Salih Usta sevdiği kızı ailesinden istemek için ilginç bir yöntem buldu. Damat adayı Usta, kız arkadaşı Emel Özdemir'i n evine eşya taşıma asansörü ile çıktı. Emel Özdemir sevgilisine Usta'yı evin kapısı yerine balkonda karşıladı. Gelin adayı Emel Özdemir'in ailesi bu ilginç kız isteme görüntüsüne çok şaşırdıkları belirttiler. Salih Usta ve Emel Özdemir bu ilginç kız isteme ile evlenmek için ilk adımı attılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.