Başkan Böcek meclis toplantıları başkanlığına nisan itibariyle geri döneceğini açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı açıklamada, meclis toplantıları başkanlığına nisan itibariyle geri döneceğini açıkladı. 

13 Mart 2021
Başkan Böcek meclis toplantıları başkanlığına nisan itibariyle geri döneceğini açıkladı.

BAŞKAN BÖCEK GERİ DÖNÜYOR

 

 
MECLİSLERE DÖNÜYORUM
Hürriyet’e konuşan Başkan Böcek şunları söyledi: “Önce Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin nisan ayında yapılacak olan olağan meclis toplantısına başkanlık yapacağım. Benim hastanede tedavi gördüğüm ve evde istirahat ettiğim dönemde vekaleten yönetilen meclislere artık geri dönüyorum. Bundan sonraki meclislerde bizzat bulunup madde madde alınan her kararda görevimin başında olacağım.”
 
BAŞKANLARLA BULUŞACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partili (CHP) 11 büyükşehir belediye başkanını 21 Mart’ta Muğla’da bir araya getirecek olan başkanlar toplantısına katılacağını açıklayan Muhittin Böcek, “Ekrem Bey, Mansur Bey ve diğer başkanlarla görüştük. Toplantıya katılacaklarını söylediler. Salgınla geçen bir yılın ardından geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştireceğiz. 22 Mart’ta ise İzmir’de iklim krizi, su sorunu gibi konuların ele alınacağı zirvede olacağız” diye konuştu. Akdeniz Üniversitesi’nde (AÜ) devam eden fizik tedavi sürecinde önemli bir aşama kaydettiğini belirten Başkan Böcek, sağlık durumuyla ilgili de şöyle bilgi verdi: “Zor bir süreç geçirdim. Yoğun bakımdan ilk çıktığımda çay bile içemezken şu anda yeniden doğmuş gibiyim. Sağlığım gayet yerinde. Virüse yakalanmadan önce sahip olduğum güce yeniden kavuştum.” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.