ANTALYA'DA ÖZEL HASTAHANELERDE ESNAF İNDİRİM KARTI İNDİRİMİ

Antalya'da uygulamada olan Esnaf İndirim Kartı özel hastahanelerden yoğun ilgi gördü. Özel hastahanelerde Esnaf İndirim Kartı indirimlerinden yararlanmak için Esnaf İndirim Kartı Üyesi olmanın şimdi tam zamanı. 

15 Mart 2021
ANTALYA'DA ÖZEL HASTAHANELERDE ESNAF İNDİRİM KARTI İNDİRİMİ

 
 
 
 
Esnaf İndirim Kartı Özel Hastahanelerden büyük ilgi gördü. Vatandaş da özel hastahanede Esnaf İndirim Kartı İndirimlerinden yararlandığı için uygulamadan memnun.
 
İşte Antalya'daki Esanaf İndirim Kartı Üyesi Özel Hastahaneler ve uyguladıkları İndirimler.
 
*Rich Hospital ve Antalya Tıp Merkezi Esnaf İndirim Kartı sahiplerine muayenede %20, tahlil, tetkik ve operasyonlarda %25 indirim sağlıyor.
 
*Özel Akdeniz Şifa Hastahanesi Esnaf İndirim Kartı Sahiplerine %15 indirim veriyor. Ayrıca COVİD-19 vakalarının tespit edilmesi amacıyla yapılan PCR testini Esnaf İndirim kartına sahip olan halk, 220 TL yerine 190 TL ye yaptırabilecek.
 
*Olimpos hastanesi Esnaf İndirim Kartı olan SGKlı hastalara hastane fark ücreti fiyatı üzerinden, sosyal güvencesi olmayan hastalara ise hastane cari fiyatı üzerinden; muayenede, radyolojik görüntülemelerde ve laboratuvar istemlerinde %20 indirim veriyor. 
 
*Medical Park Hastahanesi Esnaf İndirim Kartı sahiplerine %10 İndirim sağlıyor.
 
*Özel Anadolu Hastahaneleri Esnaf indirim Kartı Sahiplerine (Profesör ve Doçent muayene ve işlemleri hariç) muayenede, laboratuvar istemlerinde, radyolojide ve diğer işlemlerde %15 indirim uygulanıyor.  Ayrıca (Profesör ve Doçent muayene ve işlemleri hariç), doğum, sünnet, ameliyat, check-up,VIP oda gibi paket olarak fiyatlandırılan işlemlerde Esnaf İndirim Kartı sahiplerini %10 indirim bekliyor. 
 
*Dünyagözde Esnaf İndirim Kartı Sahiplerine , Muayenede %20, Tetkikte %20, Lazer ameliyatta %10, Genel ameliyatta %10 ve Özellikli ameliyatta %10 indirime sahip olabilecekler. 
 
*Özel Şelale Tıp Merkezi, Esnaf İndirim Kartı sahiplerine tüm Cerrahi işlemlerde, laboratuvar testlerinde,Kurum içi Radyolojik tetkiklerde %20 indirim veriyor .
 
Esnaf İndirim Kartı Sipariş İçin İletişim: 05057747447  -  05432181000
 
ESNAF İNDİRİM KARTI ALIN ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİNDEN İNDİRİMLİ YARARLANIN.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.