Anadolu İttifakı’nda Gelecek ve Deva partilerinin katılımına kırmızı ışık yakıldı

15 Partinin kuracağı Anadolu İttifakı’nda Gelecek ve Deva partilerinin katılımına kırmızı ışık yakıldı. 

28 Mart 2021
Anadolu İttifakı’nda Gelecek ve Deva partilerinin katılımına kırmızı ışık yakıldı

DEVA VE GELECEK PARTİLERİNE KAPIYI KAPATTILAR

 

Ali Babacan’ın Genel Başkan olduğu Deva Partisi ile Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığını sürdürdüğü Gelecek Partisi’nin ittifaka katılımıyla ilgili yapılan değerlendirmede ne bu partilere ne de Muharrem İnce ile Mustafa Sarıgül’e sıcak bakılmadığını vurgulayan Bedri Yalçın, “Çünkü bunların diğerlerinden çok farkları yok. Bu nedenle aramızda söz konusu partilere kapımızın kapalı tutulması görüşü benimsendi” şeklinde konuştu.
 
ABP Genel Başkanı Yalçın, şu an seçim yapılması halinde yüzde 38 oranında kararsız seçmenin ortaya çıkacağını, iktidarın ise en fazla yüzde 30 oy alabileceğini öne sürdü.
 
TYGD Genel Başkanı Kenan Akçahanoğlu ise, söz konusu ziyaret nedeniyle ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın’a teşekkür ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve yerel gazetecilerin sorunları için Bedri Yalçın’dan destek istedi. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.