“ANADOLU İTTİFAKI”

Anadolu Birliği Partisi’nin öncülüğünde parlamento dışında kalan siyasi partiler, “Anadolu İttifakı” için kolları sıvadı. 

04 Nisan 2021
“ANADOLU İTTİFAKI”

DSÖ’nün 11 Mart 2020 tarihinde pandemi ilan etmesi ile birlikte dünyada yeni bir düzene geçiş için adımı atıldığını söyleyen Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, “Mart 2020 tarihinden itibaren dünyada yaşayan insanlarla adeta dalga geçerek, ‘hayat eve sığar’ sloganıyla  insanları eve kapatma, maske, sosyal mesafe, hijyen ve aşı dayatması gibi tedbirlerle yaşam felç edilmiştir. Yaşamı yalnızca kendi çıkarları için dizayn edenlerin, artık Bill Gates çetesi olduğu tartışılmayan bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır. Ama ısrarla devletimizi idare edenler ve muhalefet partileri bu gerçeği görmedikleri gibi, Bill Gates çetesinin isteği olan tedbirlere uymakta, istedikleri maskeleri çıkartmamakta ve ne idüğü belirsiz aşıları olarak, basın yayın organlarına poz verdiler.” dedi.

Bedri Yalçın, “Tüm bu nedenlerden dolayı yakın zamanda açıklayacağımız, “Anadolu İttifakı”’nı kurduklarını belirtti.

Bir yıl aşkın süredir devam eden pandeminin silahlı bir terör örgütünden çok daha fazla tehdit oluşturan, dünya düzenine, hükümetlere, insan hayatına zarar veren DSÖ’ye ve onun arkasındaki güçlere karşı, aynen Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, ‘bir ve diri’ olmak istediklerini söyeleyen Yalçın, "SAVAŞIMIZ, pandeminin yanında durarak onun bütün dayatmalarına evet diyen ve simgeleri maske olan küresel güçlere karşıdır. ÇARE, Anadolu’nun birleşmiş yüreğidir. TEK DÜŞMANIMIZ, geçmişte yaşanan  ayrılıklardır. HEDEFİMİZ, yüzyıllardır aynı coğrafyayı paylaştığımız insanlar ile birlikte bu sürece karşı göğüs germektir.” diye ifade etti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.