TÜRKİYE DEMOKRASİSİNE ALLAH RAHMET EYLESİN!!!!

TÜRKİYE DEMOKRASİSİNE ALLAH RAHMET EYLESİN!!!!  

14 Nisan 2021
TÜRKİYE DEMOKRASİSİNE ALLAH RAHMET EYLESİN!!!!

 
 
 CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar görevinden alındı. Seçimle gelen bir başkanın görevden alınış gerekçesi oldukça komik. Parti ilkelerine, amaçlarına ve çalışma ilkelerine aykırı hareket ettiği gerekçesiyle görevden alınan Nusret Bayar, CHP’ye emek vermiş ve partinin çeşitli kademelerinde 1987den bu yana görev almıştır. Son olarak 9 Şubat 2020de seçimle Antalya İl Başkanlığı görevine gelen Nusret Bayar, demokrasiyi en derin bir şekilde savunan CHP tarafından, demokrasiye aykırı bir şekilde görevinden edilmiştir. Antalya İl Başkanı’nın bu şekilde görevden alınışı Parti ilkelerine ve demokrasiye aykırı değil mi? Yolsuzluk yapmayan, Terör örgütüne destek vermeyen, karakteriyle, dik duruşuyla, Ülke ve Atatürk sevdasıyla bilinen ve sevilen Nusret Bayar, ne yaptı ki bu şekilde görevinden uzaklaştırıldı? 
 HDP’li vekil Faruk Gergerlioğlu’ nun vekilliğinin düşürülmesi konusunda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu;  "Gelişmeler ülkede demokrasi olmadığını bir kez daha göstermiştir." Demişti. Gel görelim ki, seçimle göreve gelen  CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın bu şekilde görevden alınması, Ülkede gerçektende demokrasi olmadığını bir kez daha göstermiştir. Demokrasi bayrağını taşıyan, demokrasiyi yeniden getireceğini söyleyen bir Partide bile demokrasiye aykırı hareket edilebiliyorsa, Türkiye demokrasisine bu mübarek günde Allah Rahmet eylesin!!!
YEŞİLÇAM MEDYA 
YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
SEMA KANALICI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.