ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN'IN 1 MAYIS MESAJI

 

01 Mayıs 2021
ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI BEDRİ YALÇIN'IN 1 MAYIS MESAJI

 
“KENDİNİZ İÇİN DEĞİL, BAĞLI BULUNDUĞUNUZ ULUS İÇİN ELBİRLİĞİ İLE ÇALIŞINIZ. ÇALIŞMALARIN EN YÜKSEĞİ BUDUR.”
 
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
 
1 Mayıs, ülkemizin kalkınmışlık hedeflerine ulaşmasında ve istikrar içerisinde büyümesinde büyük emek ve gayretleri  olan emekçi kardeşlerimizin sevinçle karşıladığı ve bayram olarak kutladığı önemli bir gündür.
 
"Bizler, insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören, birlik ve dayanışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan bir medeniyetten geliyoruz. Emekçisi, işvereniyle, köylüsüyle, şehirlisiyle kaynaşmış bir milletiz. 
 
Her yapının inşasında imzası bulunan ve toplum hayatında önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimiz, emeğin ve üretimin isimsiz kahramanlarıdır. 
 
“Ülkemizin En Değerli Sermayesi Emektir”.
 
Bu duygu ve düşüncelerimle, emeklerimizin çalışma hayatımızda birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma inancımızı dahada güçlendirmeye vesile olması diliyor, ülkemizin bugünkü ekonomik gücüne sahip olmasında emekleri bulunan, alın terleriyle gece gündüz özveriyle çalışıp üreten vatandaşlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
BEDRİ YALÇIN ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.