Kepez’de açık havada nostaljik sinema keyfi

Kepez Belediyesi, sinemaseverleri Türk sinemasının unutulmaz filmleriyle buluşturuyor. DokumaPark’taki açık hava ‘Nostaljik Sinema Günleri’ büyük ilgi görüyor. 

13 Temmuz 2021
Kepez’de açık havada nostaljik sinema keyfi

 

Kepez Belediyesi, Antalyalılara dopdolu bir yaz akşamı armağan ediyor. Kültür ve sanat adası DokumaPark’ta, 1 Temmuz itibariyle başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek ‘Nostaljik Sinema Günleri’ yoğun ilgi görüyor. Kepez Belediyesi’nin, açık hava nostaljik sinema günleri ile sinemaseverler yıldızların altında doya doya film izlemenin tadını çıkarıyor. Yeşilçam’ın hafızalara yer etmiş unutulmaz Türk filmleri, izleyenleri 1970’li, 1980’li yıllara götürüyor. Büyükler, eski günleri hatırlayarak anılara yolculuk yaparken, çocuklarda ebeveynlerinin geçmişteki yaşantısı hakkında bilgi ediniyor. Kepez Belediyesi, nostaljik sinema günlerinin yanı sıra, tiyatro gösterimleri, showlar ve canlı müzik performanslarıyla da Antalya’nın yaz akşamlarını renklendiriyor. Dokumapark, haftanın 7 günü birbirinden güzel etkinliklerle 7’den 77’ye herkese hitap ediyor.

Dokumapark yaz etkinlikleri

Dokumapark’ta, her gün 20.00 ile 23.00 saatleri arasında düzenlenen yaz etkinlikleri takvimine göre; Nostaljik Sinema Günleri, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma, TRT Çocuk kanalının sevilen yüzü sihirbaz ve Jonglör Kerem Eser(Paytak) Salı, Kepez Belediye Tiyatrosu’nun Çocuk Oyunları Perşembe, Canlı Müzik(Konser) Cumartesi, DJ Performansları da Pazar günü yaz akşamları etkinliklerine renk katıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.