Sahilde bulduğu para dolu çantayı polise teslim etti

Antalya'da, ‘İnsanlık ölmemiş’ dedirten bir olay gerçekleşti. Mustafa Can Nevruz (15), sahilde bulduğu para dolu çantayı polise teslim etti. Çantasına kavuşan Danimarka vatandaşı Faruk Tazlı ise genç adama bin kron verdi 

19 Temmuz 2021
Sahilde bulduğu para dolu çantayı polise teslim etti

Antalya'ya yaklaşık bir hafta önce tatile gelen Danimarka vatandaşı Faruk Tazlı, cuma gecesi ailesiyle birlikte Konyaaltı Sahili'nde gezintiye çıktı. Tazlı, el çantasını bir banka bırakıp, oğluyla bir süre top oynadıktan sonra bölgeden uzaklaştı. Bir süre sonra Faruk Tazlı, çantasının olmadığını fark edip geri döndü. Çantasını bulamayan Tazlı, polise haber verdi.
 
 
 
Sabah erken saatlerde arkadaşlarıyla denize girmek için sahile gelen Mustafa Can Nevruz, bankın arasında sıkışmış el çantası buldu. Nevruz, açtığı çantanın içerisinde 20 bin Danimarka kronu ve pasaport buldu, polisi aradı. Mustafa Can Nevruz, bölgeye gelen polis ekiplerine çantayı tutanak karşılığında teslim etti.
 
 
BİN KRON HEDİYE ETTİ
 
 
El çantasının bulunduğunun bildirilmesi üzerine Tazlı polis merkezine geldi. Çantasını teslim alan Tazlı, Mustafa Can Nevruz'u bulmak için polisten yardım istedi. Kısa süre sonra ikili, Tazlı'nın konakladığı otelde yan yana geldi. Tazlı, otele ailesiyle gelen Mustafa Can Nevruz'a teşekkür ederek bin kron hediye etti

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.