Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ormanlık alanda uyuşturucu yetiştiren 2 şahıs suçüstü yakalandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ormanlık alanda uyuşturucu yetiştiren 2 şahıs, jandarma ve polis ekiplerince yapılan baskında kenevir hasadı yaparken suçüstü yakalandı. Yapılan arazi aramasında bin 352 Kök Kenevir Bitkisi, 8 kilo kubar esrar, 2 adet av tüfeği, 9 adet av tüfeği fişeği bulunarak el konuldu. 

28 Temmuz 2021
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ormanlık alanda uyuşturucu yetiştiren 2 şahıs suçüstü yakalandı

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Gazipaşa İnceğiz Mahallesinde 27 Temmuz Salı günü Antalya KOM Şube Müdürlüğü ve Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Z.S. (35) ve A.K. (22) isimli şahısların İnceğiz Mahallesinde bulunan ormanlık alana uyuşturucu ve uyarıcı madde elde etmek maksatlı olarak kenevir bitkisi ektiği ihbarı alındı. KOM Şube Müdürlüğü ve Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Z.S. ve A.K. isimli şahıslar kenevir bitkisi ekili alanda kenevir hasadı yaparken suçüstü yakalandı. Yapılan arazi aramasında bin 352 kök kenevir bitkisi, 8 kilo kubar esrar, 2 adet av tüfeği, 9 adet av tüfeği fişeği bulunarak el konuldu. Nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatı ile şüpheli 2 şahıs Z.S. ve A.K. gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasın ardından adliyeye sevk edilecek

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.