Büyükşehir temiz bir Antalya için çalışıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemer ilçesinde hizmet veren 75. Yıl Katı Atık Transfer Merkezi'nden Kızıllı Entegre Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisi'ne 9 günlük bayram tatilinde 350 ton çöp sevk edildi.  

28 Temmuz 2021
Büyükşehir temiz bir Antalya için çalışıyor

 
Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemer ilçesinde hizmet veren 75. Yıl Katı Atık Transfer Merkezi’nden Kızıllı Entegre Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisi’ne 9 günlük bayram tatilinde 350 ton çöp sevk edildi.  
 
Temiz bir çevre ve temiz bir Antalya için çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, özellikle turizm bölgelerinde otellerin atık ve çöplerinden doğabilecek sorunları en aza indirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Kentin her köşesinde çalışmalarını titizlikle sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi, 9 günlük bayram tatilinde yerli ve yabancı tatilcileri ağırlayan turizm bölgelerinde sorun yaşanmaması için yoğun mesai yaptı. Büyükşehir ekipleri Kemer ilçesinde otellerdeki yoğunluk nedeniyle artan çöpleri bertaraf edilmek ve geri dönüşüme kazandırılmak üzere tırlarla Kızıllı Entegre Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm Bertaraf ve Enerji Üretim Tesisi’ne sevk etti. Kemer 75. Yıl Atık Transfer Merkezi’nden 11 tırla gerçekleştirilen sevkiyatla 9 gün boyunca 350 ton çöp taşındı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.