Muratpaşa’nın Sultanları Antalya’yla buluşuyor

Sultanlar Ligi hedefiyle bu sezon mücadelesine 1. ligden başlayacak Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, 6 Ağustos Cuma akşamı Antalya’yla buluşuyor. Sezon hazırlıkları için bir araya gelecek takım, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda Pinhani konseriyle ilk kez seyirci karşısına çıkacak. 

29 Temmuz 2021
Muratpaşa’nın Sultanları Antalya’yla buluşuyor

 
Sultanlar Ligi hedefiyle bu sezon mücadelesine 1. ligden başlayacak Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, 6 Ağustos Cuma akşamı Antalya’yla buluşuyor. Sezon hazırlıkları için bir araya gelecek takım, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda Pinhani konseriyle ilk kez seyirci karşısına çıkacak.
Bu sezon, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde ‘Hedef Sultanlar Ligi’ parolasıyla mücadele edecek Muratpaşa Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları için Ağustos ayında toplanıyor.
Başantrenörlüğüne voleybolun deneyimli isimi Emin İmen’in getirildiği takımın Sultanlar Ligi’ne yürüyecek kadrosu da Ayşegül Girgin, İrem Özgür, Ayşe Çürük, Aybüke Güldenoğlu, Zehra Tönge, Ayça Ceyna Yavuz, Damla Nur Aydın, Nur Sena Kasap, İlarya Zararsız, Merve İzbilir’in yanı sıra Porto
Rikolu Genesis Collazo ve Slovak yıldız Miroslava Kijakova’dan oluştu.
Muratpaşa’nın Sultanları, yeni sezon hazırlıklarını öncesi Antalya’yla tanışacak. Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda 6 Ağustos Cuma saat 20.00’de düzenlenecek Pinhani konseriyle Muratpaşa’nın
Sultanları ilk kez Antalya seyircisiyle buluşacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.