Büyükşehir haltercileri Adana'dan madalya ile döndü

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcuları katıldıkları her müsabakada başarılarıyla göz dolduruyor. ASAT'ın haltercileri Adana'da düzenlenen Bedensel Engelliler HTürkiye Şampiyonası'ndan 3 madalya ile döndü. 

12 Ağustos 2021
Büyükşehir haltercileri Adana'dan madalya ile döndü

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcuları katıldıkları her müsabakada başarılarıyla göz dolduruyor. ASAT’ın haltercileri Adana’da düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’ndan 3 madalya ile döndü.  

Adana’da düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'na 11 ilden 19 sporcu katıldı. Sarıçam Evliya Çelebi Uygulama Oteli Spor Salonunda düzenlenen organizasyonda Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü’nden 3 sporcu madalya ile döndü. 
Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'nda Erkekler 54 kiloda yarışan Antalya Büyükşehir Belediyesi sporcusu İsmail Zeki Korkmaz 100 kg'lık kaldırışı ile Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu, +107 kg'da yarışan Faruk Öztürk 200 kg'lık kaldırışı ile Büyükler kategorisinde Türkiye şampiyonu olurken, bayanlar 45 kg'da yarışan Beyza Nur Ceylan 45 kg'lık kaldırışı ile Büyükler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.