Kırkpınar'ın şampiyon takımı Başkan Böcek'i ziyaret etti

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde takım olarak birinci olan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçileri Başkan Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Kırkpınar'da derece alarak boy atlayan güreşçileri kutlayan Başkan Böcek, Tarihi Elmalı Yağlı Güreşlerinde de sporculara başarılar diledi. 

18 Ağustos 2021
Kırkpınar'ın şampiyon takımı Başkan Böcek'i ziyaret etti

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde takım olarak birinci olan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçileri Başkan Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Kırkpınar’da derece alarak boy atlayan güreşçileri kutlayan Başkan Böcek, Tarihi Elmalı Yağlı Güreşlerinde de sporculara başarılar diledi. 

Ata sporuna verdiği destekle bilinen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 
660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başarılarıyla göz dolduran Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçilerini misafir etti. Ziyarette başarılı sporculara ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cansel Tuncer de eşlik etti. ASAT güreşçilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Böcek, “Kırkpınar’da Antalya’mızı ve belediyemizi başarıyla temsil eden güreşçilerimi ve teknik heyeti kutlarım” dedi.  
ELMALI’DA BULUŞACAĞIZ
Kırkpınar’da dereceye girerek boy atlayan ve yine dereceye girerek başpehlivanlığa yükselen 3 sporcu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin tarihte bir ilke imza attığını söyleyen Başkan Muhittin Böcek, güreşçileri kutladı. Başkan Böcek, “Tarihi Kırkpınar’da bize bu güzelliği, bu mutluluğu yaşatan güreşçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya, spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da bütün güreşçi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah Elmalı’da buluşacağız. Her zaman sizlerin yanındayız” dedi. 

Başkan Böcek ziyaret anısına ASAT Sor Kulübü güreşçilerine çeşitli hediyeler verirken, Kırkpınar’da Baş Cazgır Yardımcılığına yükselen cazgır Emin Ger de Başkan Böcek’e porte resmini hediye etti.
 

       

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.