Mavi bayraklı plajlara çevre dostu enerji

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi doğa harikası falezlerin denizle buluştuğu noktada yer alan mavi bayraklı falez plajlarına güneş enerjisiyle çalışan şarj istasyonları kurdu. 10 şarj ünitesi Erenkuş, Erdal İnönü, İnciraltı ve Konserve Koyu falez plajlarına yerleştirildi. 

21 Ağustos 2021
Mavi bayraklı plajlara çevre dostu enerji

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi doğa harikası falezlerin denizle buluştuğu noktada yer alan mavi bayraklı falez plajlarına güneş enerjisiyle çalışan şarj istasyonları kurdu. 10 şarj ünitesi Erenkuş, Erdal İnönü, İnciraltı ve Konserve Koyu falez plajlarına yerleştirildi. Muratpaşa Belediyesi’nin güneş enerji sistemlerini kent hayatının parçası haline getirmek için parklarından başladığı çalışmalar devam ediyor. Bir örneği 14 Mart Tıp Bayramı’nda açılışı yapılan ve
covid-19 salgınıyla mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına anısına yapılan Sağlık Emekçileri Parkı’nda bulunan güneş enerjili şarj istasyonları şimdi belediyenin falez plajlarına yerleştirildi. Cep telefonu ve USB ile şarj olan diğer elektronik aletleri şarj etme imkanı tanıyan 10 ünite, Erenkuş, Erdal İnönü, İnciraltı ve Konserve Koyu falez plajlarına yerleştirildi. Mavi bayraklı falez plajlarına yer alan çevre dostu enerji sistemi ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.