KORKUTELİ Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurulu Toplandı

KORKUTELİ Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurulu sonucunda mevcut Başkan Osman Küçükkarasucu üçüncü kez seçildi. 

26 Ağustos 2021
KORKUTELİ Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurulu Toplandı

KORKUTELİ Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurulu sonucunda mevcut Başkan Osman Küçükkarasucu üçüncü kez seçildi.
Korkuteli Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı Korkuteli Belediyesi toplantı salonunda tüm mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti. Divanın oluşturulması ile başlayan toplantıda divan başkanlığına Aşağıpazar Mahalle Muhtarı Tekin Korucu, divan üyeliklerine Bozova Mahalle Muhtarı Osman Bayındır, Uzunoluk Mahalle Muhtarı Muhammet Ali Üzüm seçildi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Küçükkarasucu, “Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen bütün arkadaşlara, yönetim adına huzurunuzda teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. İlçemizde görev yapan 58 muhtarımızın tamamı derneğimize üyedir. Bu da bizlere onur ve gurur vermektedir. Derneğimiz bir resmi kurum gibi ciddi ve özverili olarak çalışıp tüzüğümüz dahilinde muhtarlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya ve sorunlarını gidermeye çalıştık. Derneğimizi mümkün olduğu kadar açık tutup muhtarlarımıza hizmet vermeye çaba gösterdik. Kurum ve kuruluşlarla diyalog içerisinde bulunarak muhtarlarımızın iş ve işlemlerinde yardımcı olmaya çalıştık. Derneğimizin birlik ve beraberliği için yaptığımız ve yapacağınız katkılardan dolayı hepinize teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.
Toplantıda yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi. 2019 2020 yılı dernek kesin hesapları okunarak oy birliği ile kabul edildi. Dernek tahmini bütçesi okunarak onaylandı. Yönetim kuruluna tam yetki verildi.
Yeni yönetim ve denetleme kurulu seçimi yapıldı. Yönetim kuruluna tek aday olan Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçükkarasucu ve yönetimi yeniden seçildi. Osman Küçükkarasucu başkanlığında oluşan yeni yönetimde Esenyurt Mahalle Muhtarı Mustafa Kubuz, Yukarıkaraman Muhtarı Faruk Bahşi, Duraliler Muhtarı Ramazan Yaylalı, Kargın Muhtarı Ramazan Kara, Leylek Muhtarı Mehmet Akyüz, Dereköy Muhtarı Taner Yaşa seçildi.
Denetim Kuruluna ise Çomaklı Muhtarı Veli Deniz, Beğiş Muhtarı Hüseyin Yalçın, Garipçe Muhtarı Yusuf Özkan seçildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.