BAŞKAN AMCADAN EĞİTİM SETİ DESTEĞİ

 

08 Eylul 2021
BAŞKAN AMCADAN EĞİTİM SETİ DESTEĞİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2021-2022 eğitim öğretim yılına
başlayan yangınzede çocukları unutmadı. Manavgat Belediyesi Ulukapı,
Yaylaalan, Oymapınar, Dikmen, Yavrudoğan, Karavca, Güzelyalı, Demirciler,
Çeltikçi, Belenobası, Bucakşeyler, Kalemler, Evrenseki, Aşağı Işıklar, Cevizler,
Karaöz, Hacıali, Sevinç, Tilkiler ve Sırtköy Mahalleleri’nde okula başlayan
çocuklara, içerisinde her türlü kırtasiye malzemesinin bulunduğu eğitim setlerini teslim etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de Belenobası İlkokulu'nu ziyaret ederek hem öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi, hem de içerisinde boya, beslenme çantası, suluk, kalem, defter gibi kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim setlerini hediye etti.
HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
Yeni eğitim döneminin ilk dersine Başkan Şükrü Sözen’le giren çocuklar ise,
oldukça mutlu oldu. Yangına maruz kalan çocukların, bir an önce normal hayata dönmelerini sağlamak için tüm imkanlarını kullandıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmalarının aynı hızda devam edeceğini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “ İçimizi yakan orman yangınlarında evlerini kaybeden çocuklarımızın huzurlu bir ortamda bulunması ve kötü süreçten bir an önce arınması için kendi imkanlarımız dahilinde onların yanında olmaya özen gösteriyoruz. Yeni eğitim döneminin ilk gününde çocuklarımızla bir araya gelerek gücümüz nispetinde onları mutlu edecek hediyeler verdik. Tüm çocuklarımıza ve eğitim camiasına verimli bir dönem diliyorum. Onların yüzünün gülmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.