Başkan Böcek: 'Vatandaşlarımıza yeni yolları hayırlı olsun'

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı'nın birçok köyle bağlantısını sağlayan Atatürk Caddesi Kırkgöz yolunu sıcak asfaltla kaplıyor. 5 milyon lira yatırım yapılan yolun son aşaması olan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Vatandaşlarımıza yeni yolları hayırlı olsun" dedi. 

20 Eylul 2021
Başkan Böcek: 'Vatandaşlarımıza yeni yolları hayırlı olsun'

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı’nın birçok köyle bağlantısını sağlayan Atatürk Caddesi Kırkgöz yolunu sıcak asfaltla kaplıyor. 5 milyon lira yatırım yapılan yolun son aşaması olan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Vatandaşlarımıza yeni yolları hayırlı olsun”  dedi. 

Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Kırkgöz yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor. Toplamda 6 kilometrelik yolun 2020 yılında 3 kilometresi tamamlanmıştı. Şu anda Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri 3 kilometrelik son aşamanın alt yapısını tamamlayarak sıcak asfalt dökümüne başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç Kırkgöz mevkiinde çalışmaları inceledi. Başkan Böcek, sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren personellere kolaylıklar dileyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile birlikte Döşemealtı’nda hayata geçirilecek yeni projeler hakkında görüş alış verişinde bulundu. 
BAŞKAN BÖCEK: KIRGÖZ YOLU HAYIRLI OLSUN
Döşemealtı için son derece önem arz eden Kırkgöz yolunda çalışmaların son aşaması olan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ‘Vatandaşlarımıza yeni yolları hayırlı olsun’ dedi. Böcek, “Atatürk Caddesi Kırkgöz yolu çok kullanılan bir yol. Bu yolun 2020 yılında 3 kilometresini tamamlamıştık. Kalan 3 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kaplayarak tamamlıyoruz. Buraya yaklaşık 5 milyon liralık bir yatırım yaptık. Sevgili hemşerilerimizin sağlıkla kullanmalarını diliyorum” dedi. 
KIRKGÖZ’E YENİ KÖPRÜ 
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kırkgöz mevkiine geçişi sağlayan köprünün dar olduğunu ve bir an önce yeni bir köprü yapılması gerektiğini de belirterek, “Sevgili Başkanım Turgay Genç zaten Döşemealtı’nda güzel çalışmalarına devam ediyor. Biz birlikte güçlüyüz. Beraber çalışıyoruz. Buraya gelirken, Kırkgöz mevkiine geçişte kullanılan köprünün dar olduğunu tespit ettim. Gerekli izinleri Turgay Başkan alacak bizde yeniden yapılması anlamında gerekli çalışmaları başlatacağız. Döşemealtı’nda kardeşimle beraber aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 
GENÇ’TEN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Genç “Kırgöz yolu çok önem arz eden bir yol. Bütün köyler bölgemizin ana ulaşım arteri. Ayrıca Dağbeli ve Bademağacı bölgemizin sıklıkla kullandığı bir yol. Alt yapısıyla sıcak asfaltıyla yapmış olduğunuz tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.