Bir turistin cep telefonunu gasp eden şüpheli yakalandı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir turistin cep telefonunu gasp eden şüpheli jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı. Gaspçı çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

21 Eylul 2021
Bir turistin cep telefonunu gasp eden şüpheli yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesinde A.C. (20) isimli Kazakistan uyruklu erkek turist, Mahmutlar Jandarma Karakolu'na gelerek parkta kimliği belirsiz bir kişinin zorla cep telefonunu alarak kaçtığı ihbarında bulundu. Mahmutlar Jandarma Ekipleri ve JASAT dedektifleri çalışmalar sonucunda şüphelinin R.E.S. (23) olduğunu belirledi.

Ekipler yaptıkları fiziki ve teknik takibin ardından şüphelinin Oba Mahallesi'nde bulunan evine baskın düzenleyen jandarma ekipleri şüpheli R.E.S'yi gözaltına aldı. Şüpheli karakoldaki suçunu itiraf etti.

Gaspçı sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hâkimliğince tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.