Büyükşehir yangında zarar gören bal üreticilerinin yanında

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesinde çıkan yangında zarar gören bal üreticilerini unutmadı. Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürlüğü tarafından 32 yangın mağduru bal üreticisine kovan yardımında bulunuldu. 

21 Eylul 2021
Büyükşehir yangında zarar  gören bal üreticilerinin yanında

Manavgat yangınının açtığı yaraları sarmak için var gücüyle çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi maddi ve manevi olarak vatandaşın yanında olmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi hasar tespit çalışmalarının ardından ihtiyaç sahibi vatandaşlara eşya yardımını sürdürürken, kovanları zarar gören bal üreticilerini de yüzünü güldürdü. 
ÜRETİCİLERDEN TEŞEKKÜR
Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürlüğü tarafından 32 yangın mağduru üreticiye 320 kovan adet kovan dağıtımı yapıldı. Manavgat yangınında kovanları yanan Güzelyalı Mahallesinden Ali Sevinç, “Yangında zararlarımızı karşılayan Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.
ÜRETİCİLERİN YANINDAYIZ
Kovan dağıtımına katılan Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürü Metin Kazaroğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Manavgat ilçesinde yangından zarar gören arı kovanlarını yerinde tespit ettik. Üreticilerimizin mağduriyetlerini gidermek için kovan dağıtımını gerçekleştirdik. Bundan sonra da üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.