Avrupa Hareketlilik Haftası coşkuyla sonlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası'nın son gününde 'Arabasız Gün' etkinliği gerçekleştirdi. 

23 Eylul 2021
Avrupa Hareketlilik Haftası coşkuyla sonlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son gününde ‘Arabasız Gün’ etkinliği gerçekleştirdi.

‘Arabasız Gün’ etkinliği için Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi’nin güney aksı 15.00 -22.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldı. Konyaaltı Caddesi’nde “Trafikte Ben de Varım” temalı bisikletler dolaştı. ANTBİS tamir atölyesi de oluşabilecek sıkıntılar için etkinlik boyunca hizmet verdi. Avrupa Hareketlilik Haftası’nda farkındalık yaratmak için Antalya Bisiklet Derneği, Sky Running, Matchup, ABS bisiklet tarafından stant kuruldu. Stantlarda bisiklet kullanımının teşvik edilmesi amacıyla vatandaşlar bilgilendirildi.
VATANDAŞLAR KONSERLE MORAL BULDU 
Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesine bağlı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Yavuz Özcan ve Türkan Saylan Parkı’nda da konser düzenledi. Yerel sanatçılar konserde izleyenlere müzik ziyafeti çekti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.