Gençlik Merkezi'ne Dart Turnuvası açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Kent Parkı içindeki kullanılmayan alanı Gençlik Merkezi'ne dönüştürdü. Gençlik Merkezi düzenlenen dart turnuvası ile kapılarını gençlere açtı. 

01 Ekim 2021
Gençlik Merkezi'ne Dart Turnuvası açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Kent Parkı içindeki kullanılmayan alanı Gençlik Merkezi’ne dönüştürdü. Gençlik Merkezi düzenlenen dart turnuvası ile kapılarını gençlere açtı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ‘Aktif ol’ ("Be active") sloganı ile kutlanan Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Dart Turnuvası düzenlendi. Turnuva Büyükşehir Belediyesi tarafından Akdeniz Kent Parkı içinde oluşturulan Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Heyecan ve rekabet dolu bir atmosferde gerçekleşen turnuvada 40 yarışmacı, genç erkekler, genç kızlar ve büyükler kategorilerinde şampiyon olmak için kıyasıya mücadele etti. 
ATIL ALAN GENÇLİK MERKEZİ OLDU 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Türker Ahmet Özay, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in gençlere verdiği önemin bir sonucu olarak Akdeniz Kent Parkı içinde yer alan kullanılmayan alanı Gençlik Merkezi haline getirdiklerini ifade etti. Özay, dart turnuvasıyla açılan Gençlik Merkezi’nin ilerleyen zamanlarda da çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacağını söyledi. 
DART TURNUVASI İLE AÇILDI
Özay, “Akdeniz Parkı içinde daha önce boş ve atıl olan bu alanı gençlerime kazandırdık. Gençlerimizin bir araya geleceği, spor yapabileceği ve sohbetler gerçekleştirebileceği bir ortam oluşturduk. İlk defa bu faaliyetle açılışını yaptık. Bu yarışmaların devamında tenis turnuvası, yürüyüşler, bisiklet turları ve benzeri organizasyonlar da gelecek. Katılımları için gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
ÖDÜLLER VERİLDİ
Turnuvada Genç Erkekler kategorisinde Halil Yıldız, Emirhan Gündüz, Kemal Özdemir, 
Genç Kızlar kategorisinde Damla Güler, İrem Can, Esra Nur Güney, Büyükler kategorisinde 
Burak Güldalı, Mehmet Kuzucu, Nihat Demiralp dereceye girdi. Turnuva sonunda Büyükler kategorisinin ödüllerini, 3. Kademe Dart Antrenörü ve Ulusal Hakem Erdoğan Kaş takdim etti. Genç Erkekler kategorisinin ödüllerini Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yakup Deveci, Genç Kızlar kategorisinin ödüllerini ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Türker Ahmet Özay verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.