Yaylalar için başlatılan aşı çalışmasının 2. doz uygulamaları tamamlandı

Alanya ve Kepez belediyelerinin ile işbirliğiyle yaylalar için başlatılan aşı çalışmasının 2. doz uygulamaları geçtiğimiz hafta sonu Yenice ve Çayarası Yaylalarında tamamlandı. 

12 Ekim 2021
Yaylalar için başlatılan aşı çalışmasının 2. doz uygulamaları tamamlandı

Antalya'nın Alanya ve Kepez belediyeleri, COVID-19'un etkilerini azaltmak ve halk sağlığının korunması amacıyla aşı çalışmalarına hız vererek, kırsal bölgelerde de aşısız vatandaş kalmaması için işbirliği içinde başlattıkları aşı çalışmasının 2. doz uygulamasını geçtiğimiz hafta sonu Yenice ve Çayarası Yaylalarında sürdürdü.

VATANDAŞLAR AŞI OLMAK İÇİN KUYRUĞA GİRDİ

Alanya Belediyesi tarafından yapılan düzenlemelerle yeniden hayat bulan Çayarası Yaylası'nda oluşturulan Mobil Aşı Merkezi'nde vatandaş aşı olmak için uzun kuyruğa girdiler. COVID-19'un etkilerinin arttığı günümüzde böyle önemli bir hizmetin ayaklarına kadar gelmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.