İLK DEFA KULLANILAN CAM TEKNİĞİYLE RESİM SERGİSİ AÇILIŞI

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Mehmet Akif Ersoy Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde, Kumluca Belediyesi Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kumluca Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezinin Cumhuriyet sergisi açılış törenini gerçekleştirdi. 

26 Ekim 2021
İLK DEFA KULLANILAN CAM TEKNİĞİYLE RESİM SERGİSİ AÇILIŞI

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Mehmet Akif Ersoy Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde, Kumluca Belediyesi Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kumluca Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezinin Cumhuriyet sergisi açılış törenini gerçekleştirdi. Başka bir yerde kullanılmayan ve Pervin Kavacık Hoca tarafından bulunup geliştirilen teknik, vitray camlar kırılarak ve kesilerek boyasız bir şekilde birleştirilen camlardan ortaya çıkan eserlerden oluşuyor. Pandemi döneminde başlayarak devam eden kurs öğrencilerin gayretiyle Cumhuriyet sergisi açılış törenine yetiştirildi. Cumhuriyet Haftası boyunca açık kalacak olan sergi 29 Ekim Cuma günü son bulacak.
Kumlucalı vatandaşlar sergiye yoğun ilgi gösterdi. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu açılış törenine katılarak sergiyi gezdi. Sergide sanatçılarla keyifli sohbetler eden Köleoğlu onları eserlerine gösterdikleri emeklerden dolayı tebrik etti. Kumluca Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi Hocası Pervin Kavacık’a da geliştirmiş olduğu bu teknikten dolayı tebrik etti. Serginin ardından Başkan Köleoğlu, misafirler ve kursiyerlerle günün anısına hatıra fotoğrafında buluştu. Mustafa Köleoğlu ‘’Hepiniz bugünkü Pervin Hanımla yapmış olduğumuz cumhuriyet haftasındaki sergi açılışına hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Cumhuriyet haftamızda Kumluca’mıza kültür sanata katkı koyabilmek adına sergimizi gerçekleştiriyoruz. Bu sergi çalışmaları her yıl daha da büyüyecek belki çocuklarımıza, gençlerimize,
kadınlarımıza Kumluca’da sanatı seven herkese yayılarak daha da büyük bir hale gelecek. Bugün burada Pervin hocamla ilk adımı attık. Ben tekrar hayırlı olsun diyorum. Açık olan sergimize Cumhuriyet haftası boyunca gezmek görmek isteyenleri Pandemi koşullarına uymak koşuluyla bekliyoruz. Kültür sanata değer verdiğimiz için Kumluca belediyesi bütün çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Pervin Hanıma da bu konuda ellerine sağlık diyorum, teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.