Falezler ölümüne neden oldu

Antalya'da, önceki gün öğle saatlerinde Muratpaşa mahallesindeki falezler üzerinde dengesini kaybeden Tamer A. 40 metreden aşağı düştü. 

28 Ekim 2021
Falezler ölümüne neden oldu

Antalya'da, önceki gün öğle saatlerinde Muratpaşa mahallesindeki falezler üzerinde dengesini kaybeden Tamer A. (31) 40 metreden aşağı düştü. Kano yapan gençler ve balıkçılar tarafından düşüşü görülen Tamer A., deniz polisi tarafından götürüldüğü Kaleiçi Yat Limanı'ndan hastaneye sevk edildi. Ancak talihsiz genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tamer A.'nın 5 ay önce de aynı bölgede kaybolan köpeğini aramak için indiği falezlerde mahsur kaldığı öğrenildi. Polis, Tamer A.'nın cenazesini alması için ailesine ulaşılmaya çalışıldığını bildirdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.