Tenisçilerin 29 Ekim zaferi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası'nın finalistleri, gelenekselleştirilmek istenen organizasyonun ilk kupalarını kazandı 

04 Kasım 2021
Tenisçilerin 29 Ekim zaferi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası'nın finalistleri, gelenekselleştirilmek istenen organizasyonun ilk kupalarını kazandı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası'nın final maçları galipleri, gelenekselleştirilmek istenen turnuvanın ilk kupalarını aldı. Kulübün tenis kortlarında düzenlenen turnuvaya, 100'den fazla amatör ve profesyonel tenisçi katıldı. Hava muhalefeti nedeniyle final maçlarının 3 gün ertelendiği turnuvada dereceye giren sporcular, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

KUPALARINI ALDILAR

Turnuvanın artı 40 yaş kategorisi birincisi Engin Karayel, ikincisi Kamil Şahin oldu. Eksi 40 erkeklerin birincisi Selçuk Aydoğdu, ikincisi Salih Aslan olarak kayıtlara geçti. Artı 35 kadınlar birincisi Seyhan Mungan, ikincisi Ülkü Köse, eksi 35 kadınlar birincisi Ekin Karakoç, ikincisi Doğa Benlidayı oldu. Karışık çiftlerde Engin Karayol ile Anna Miriova ikilisi kupa kaldırdı. Teşvik erkekler birincisi Kaan Akgöz, teşvik kadınlar birincisi ise Doğa Eker oldu.

ŞAMPİYON İLE ÖZEL FOTOĞRAF

Turnuvayı düzenleyen kulübün tenis antrenörü Sedat Belen, veteranlarda Türkiye birinciliği ve Avrupa'da birçok başarıya imza atmış olan 35 artı kategorisi birincisi Seyhan Tülay Mungan ile özel bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Turnuvanın kapanış konuşmasını yapan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, 'Bizler için çok önemli bir bayram olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımıza atfedilen turnuvaya katılan tüm tenisçilerimize teşekkür ediyorum. Başarılı geçen bu organizasyonu her yıl yapmak istiyoruz' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.