Kepez Belediyespor evinde puan bıraktı

Üçüncü lige çıkma hedefiyle BAL Ligi’nde oynayan Kepez Belediyespor, sahasında ağırladığı Antalya Kemerspor ile berabere kalınca 1 puana razı oldu 

08 Kasım 2021
Kepez Belediyespor evinde puan bıraktı

Sezona 3’üncü lige yükselme hedefiyle başlayan Kepez Belediyespor, sahasında ağırladığı Antalya Kemerspor ile 1-1 berabere kalınca 1 puana razı oldu. Hasan Doğan Stadı’nda yapılan BAL Ligi 4’üncü Bölge 3’üncü Grup karşılaşmasına büyük coşkuyla sahaya çıkan Kepez Belediyespor, ilk dakikalarda ev sahibi olmanın üstünlüğünü yaşadı. Ancak kendi kalesinde golü gördü. İlk yarının uzatma dakikalarında beraberlik golünü bulan Kepez Belediyespor, soyunma odasına 3 puan parolasıyla girdi. Maç her iki taraf arasında gidip geldi. İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca, takımlar 1’er puana razı oldu. İlk maçında Serinhisarspor’u tek golle geçen Kepez Belediyespor, bu karşılaşmanın ardından rakibi Antalya Kemerspor ile birlikte puanını 4’e çıkardı.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.