CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Büyükşehir'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başkan Muhittin Böcek'in Antalya'ya çok güzel hizmetler yaptığını belirterek, "Hizmetlerinizden Antalya ve Antalyalılar memnun" dedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yoğun bakımdan çıkışının yıl dönümünde Başkan Böcek'e nazar boncuğu taktı. 

11 Kasım 2021
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Büyükşehir'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başkan Muhittin Böcek’in Antalya’ya çok güzel hizmetler yaptığını belirterek, “Hizmetlerinizden Antalya ve Antalyalılar memnun” dedi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yoğun bakımdan çıkışının yıl dönümünde Başkan Böcek’e nazar boncuğu taktı.

Bir dizi ziyaret ve toplantı için Antalya’da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu Büyükşehir Belediyesi önünde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve küçük bir kız çocuğu çiçekle karşıladı. Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesi zabıtasını selamlayarak, kendisini alkışlarla karşılayan vatandaşları selamladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyareti anısına şeref defterini imzaladı. 
AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞIYORUZ
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamına geçti. Ziyarete, Kılıçdaroğluna, CHP genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, Antalya İl Başkanı, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaretten dolayı Antalyalılar adına teşekkür etti. Başkan Muhittin Böcek, “Geçtiğimiz yıl, 9 Kasım’da yoğun bakımdan çıkmıştım. Bu ziyaretiniz benim birinci yaş günüm gibi oldu. Çok teşekkür ediyorum. İyi günümüzde kötü günümüz de hep yanımızda oldunuz. Sizlerin Antalya’dan beklentiniz; Antalyalı vatandaşların en iyi hizmeti almasıydı. Bütün çalışma arkadaşlarım, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve İttifak’ımızın değerli üyeleriyle birlikte Antalyalı vatandaşlarımız için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu. 
PLANLI, KURALLI, KİMLİKLİ BİR KENT 
Başkan Muhittin Böcek, bundan sonraki süreçte de 913 mahalle ve Antalya’nın her noktasına hizmet götürmek için gece gündüz çalışmalarına devam edeceğini belirterek, “Tarım, turizm ve ticaretle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Planlı, kurallı, kimlikle kent için Antalya’mıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra sizlerin de söylemleri noktasında, yerelden kalkınma ve sosyal belediyecilik anlamında Antalya’mızda gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi. 
HİZMETLERİNİZDEN MEMNUNUZ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Muhittin Böcek’e hastaneye yattığı dönemde sadece Antalya’nın değil tüm Türkiye’nin dua ettiğini söyledi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Sayın Başkan sağlığınıza kavuşmanızı ve görevinizin başına dönmenizi tüm Antalyalılar bekliyordu. Çok şükür sağlığına kavuştunuz. Antalya’ya hizmet veriyorsunuz. Başarılı da bir hizmet veriyorsunuz. Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Biz de bundan çok mutluyuz. Genel Başkan olarak çok memnunum” ifadelerini kullandı. 
ANTALYA DÜNYANIN GÖZBEBEĞİ
CHP lideri Kılıçdaroğlu, belediye başkanları ve özellikle Büyükşehir Belediye Başkanlarının belli aralıklarla toplandığına dikkat çekerek, şunları söyledi: “Hem uygulama birliğini sağlamak adına hem de verilen hizmetin kalitesini arttırmak adına güzel hizmetleri halka sunuyorsunuz. Hizmetlerinizden Antalyalılar da memnun. Antalya sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da gözbebeği bir şehir. Antalya önemli bir turizm, tarım ve arkeoloji merkezi. Böyle bir şehir de Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmak güzel bir şey. Verilen hizmetin karşılığını alıyorsunuz. Çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da büyük bir uyum içinde, Büyükşehir Belediye Başkanımızın başkanlığında diğer belediyeler ile bir araya gelerek ortak sorunlar neslinde öncülük yaparak, çalışmalar yapmanız oldukça değerli. Tekrardan teşekkür ediyorum.” 
BAŞKAN BÖCEK’E NAZAR BONCUĞU
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yoğun bakımdan çıkışının yıl dönümünde, sağlığına kavuşması ve görevine tekrardan başlamasından dolayı nazar boncuğu taktı. 
KARA KIŞ PAKETİNİ ANLATTI
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret anısına bir çerçeveye içinde Yörük kıyafeti hediye etti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu, daha sonra Başkan Böcek ve belediye başkanları, meclis üyeleri ve milletvekilleriyle bir süre sohbet etti. Başkan Muhittin Böcek, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yaptığı projeler hakkında bilgi vererek, ‘Kara Kış Paketi’ ve üniversite öğrencilerine yönelik yapılan yurt ve diğer çalışmaları anlattı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrasında kadınlar ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.