Hüseyin Tosun Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarına Katıldı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 11- 13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen 9. Antalya Expo City Şehircilik ve Teknoloji Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu ve fuarına katıldı. 

16 Kasım 2021
Hüseyin Tosun Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarına Katıldı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Birol Ekici, Akdeniz Belediyeler Birliği ve belediye başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen fuar açılışına Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'da katıldı.Yerel Yönetimler Sempozyumunun açılış töreninde de protokolde yer alan Başkan Tosun, fuar boyunca sempozyum, toplantı vegörüşmelerde bulundu. Fuarda şehircilik ve belediye hizmetleri ile ilgili stantlara ziyarette bulunan Başkan Tosun, "Turizm şeri olma yolunda ilerleyen bir belediye olarak bu tür fuar organizasyonlarını önemsiyoruz. İnşallah bundan sonraki fuarlarımızda yine Kula Belediyesi olarak yer alacağız" dedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, stant ziyaretinin ardından Fuar alanında gerçekleşen sempozyumda diğer Belediye Başkanlarıyla da temaslarda bulunarak istişarelerde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.