Kepez’li sporcular Turnuvaya hazırlanıyor

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün cimnastik takımı, şubat ayında başlayacak Türkiye Turnuvası hazırlıklarına şimdiden başladı 

19 Kasım 2021
Kepez’li sporcular Turnuvaya hazırlanıyor

Kış spor okullarının başlamasıyla sporcu sayısını arttıran Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün cimnastik takımı, Milli Eğitim Bakanlığı'nın şubat ayında başlatacağı Okullar Arası Cimnastik Turnuvası hazırlıklarına şimdiden başladı. Antrenmanlarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün çok amaçlı salonunda yapan takımın başarılı sporcuları, Antalya elemesinin ardından bölge turnuvasında, burada da başarılı olmasıyla ülke genelinde yarışabilecek. 

2 BİN KERE TEKRAR

Yarışmacı sporcularının antrenmanlarını sıkı tutan kulüp, turnuvaya en az 2 ile 4 arasında cimnastikçiyle katılmayı hedefliyor. Hareketli ısınma sonrasında esneklik ve germe hareketleri yapan cimnastikçiler, aletlerde teknik çalışmaya geçiyor. Asimetrik paralel hareketi, köprü, spagat, kartal gibi hareketlerden tam puan almak için 2 bin kez tekrar etmesi gereken cimnastikçiler, azimle çalışıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.