BELEDİYENİN SONBAHAR YOLU İLGİ ODAĞI OLDU

Manavgat Belediye Başkanlığı binasının ırmak tarafındaki bahçesi, yaprakların dökülmesiyle birlikte muhteşem bir çekim alanına dönüştü. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in süpürülmemesi talimatını verdiği bahçedeki ağaçlar, yapraklar ve birbirinden değişik rengi barındıran bahçe Manavgat halkının ilgi odağı olmaya devam ediyor. 

19 Kasım 2021
BELEDİYENİN SONBAHAR YOLU  İLGİ ODAĞI OLDU

Manavgat halkının adeta akın ettiği fotoğraf çekim alanının bugünki ziyaretçileri ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Side Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minikler oldu. Sabah saatlerinde Başkan Şükrü Sözen’i ziyarete gelen çocuklar ilk olarak kendi yaptıkları süs bitkisini hediye etti. Başkan amcalarıyla birlikte sonbahar yolunda yürüyüp, yaprakları havalara atan çocukların neşeleri görülmeye değerdi. 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çocuklarla özçekim yapmayı da ihmal etmedi. Başkan Sözen ve çocuklar, havaya yaprakları atarak hatıra fotoğrafları çektirdi. Çocuklarla güzel bir vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sonbahar mevsiminin Manavgat’a çok yakıştığını ve belediye bahçesinin vatandaşlar tarafından sıkça ziyaret edildiğini belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “ Belediye hizmet binamızın bahçesinde bulunan ağaçlarımız sonbaharın gelmesiyle birlikte yaprak dökmeye başladı. Bizler de, vatandaşlarımız keyifli vakit geçirebilsin ve anı ölümsüzleştirsin diye yaprakları süpürmeyerek doğal bir çekim alanı oluşturmak istedik. Bugün de Side Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören çocuklarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadım. Onlarla birlikte eğlenmek, oyunlar oynamak ve güzel vakit geçirmek bizlere de güzel bir enerji veriyor. Bu vesile ile tüm çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı anı ölümsüzleştirmek için belediye binamızda bulunan sonbahar yolunu ziyaret etmeye davet ediyorum” dedi. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.