Muhtarlar Futbol Turnuvası'nda zorlu çeyrek final tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası'nda Korkuteli, Muratpaşa, Kepez ve Manavgat takımları yarı finale yükseldi. 

22 Kasım 2021
Muhtarlar Futbol Turnuvası'nda zorlu çeyrek final tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası’nda Korkuteli, Muratpaşa, Kepez ve Manavgat takımları yarı finale yükseldi. 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ile muhtarlar arasındaki kaynaşmayı ve iletişimi güçlendirmek adına düzenlenen Muhtarlar Futbol Turnuvası’nda zorlu çeyrek final maçları sonucu yarı finalistler belirlendi. Eleme sistemi ile gerçekleşen çeyrek final maçlarında Muratpaşa, Elmalı’yı, Kepez, Alanya’yı, Manavgat, Kumluca’yı, Korkuteli, Gazipaşa’yı mağlup ederek ismini bir üst tura yazdırdı. 
MANAVGATLI MUHTARLARA FİDAN
Turnuvada, Kumluca Muhtarlar Futbol Takımı anlamlı bir davranış sergiledi. Kumlucalı muhtarlar, rakipleri olan Manavgatlı muhtarlara maç öncesinde yangında yok olan ormanların tekrar yeşermesine dikkat çekmek adına çam fidanı hediye etti. Lara ASAT Su Arıtma Tesisi Futbol Sahası’nda gerçekleşen Muhtarlar Futbol Turnuvası’nın 24 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek yarı finalinde Korkuteli, Muratpaşa ile Kepez ise Manavgat muhtarlar karşılaşacak.


Maç programı 24 Kasım Çarşamba

Kepez - Manavgat 14.30  
Korkuteli - Muratpaşa 16.00
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.