Dart'ta Antalya Spor Lisesi Şampiyon Oldu

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından 27 - 28 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlenen ve 32 kulübün katılımı ile yapılan Türkiye Kulüplerarası Dart Şampiyonası sona erdi. 

30 Kasım 2021
Dart'ta Antalya Spor Lisesi Şampiyon Oldu

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından 27 - 28 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlenen ve 32 kulübün katılımı ile yapılan Türkiye Kulüplerarası Dart Şampiyonası sona erdi.
İlk tur müsabakaları 8 grupta 4er takımın yer aldığı maçlarından sonra, gruplarında ilk iki takım arasında kalan takımlar ilk 16 kulüp arasına kalarak yoluna yine 4 grupta 4erli takım olarak devam ettiler. Zorlu maçlardan sonra gruplarında ilk ikiye kalan takımlar çeyrek finale kaldılar ve çapraz eşleşme ile eleme maçlarına geçildi. Final maçları sonunda, Türkiye Kulüplerarası Dart Şampiyonu Antalya Spor Lisesi oldu. Antalya Spor Lisesi 2 guruptan da birinci çıkarak çeyrek finale kaldı finallerde üstün performans sergileyen spor lisesi, şampiyon oldu.
Toplam 32 takımın mücadele ettiği şampiyonada, Bayburt Üniversitesi Spor Kulübü ikinciliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti.
Müsabakalarda dereceye giren kulüplere ödül ve kupalarını Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Genel Sekreteri Eren Öztürk takdim etti.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, “Antalya Spor Lisesi, diğer branşlarda olduğu gibi dartta aldığı üst üste başarılar bizleri mutlu ediyor. Spor lisemiz, Antalya’da sporcu yetiştiren ve geleceğe hazırlayan sporun öncüsü okullarımız arasındadır. Bunun örneği de dartta kazandığımız
şampiyonluk başarısıdır” dedi. Gürhan, “Sporsa ve sporcuya desteklerin sürdüğünü kaydederek, Antalya’nın bir spor kenti olmasını, turizmde olduğu gibi sporda da öncü bir kent olmayı istiyoruz. Sporda Antalya’yı birinciliğe taşımayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.