Çağlar’dan hakkındaki iddialara sert yanıt!

Antalya Emlakçılar Oto Galericiler ve İş Takipçileri Odası Başkan Adayı İsmail Çağlar, “Bunlar artık modası geçmiş karalama kampanyalarıdır. Kurmaca programlarla bir şey elde edemezsiniz” dedi. 

06 Aralık 2021
Çağlar’dan hakkındaki iddialara sert yanıt!

Emlakçılar Oto Galericiler ve İş Takipçileri Odası Başkan Adayı İsmail Çağlar, hakkındaki iddialara cevap verdi. Söz konusu söylemlerin ucuz siyaset malzemesi olduğunu belirten İsmail Çağlar, konuyla ilgili hukuki süreci başlattığı bilgisini kamuoyuyla paylaştı. Dedikodu ve iftirayla esnafa hizmet üretilemeyeceğini vurgulayan Çağlar, miladını doldurmuş söylemlerin artık kimseye fayda getirmediğini ifade etti. 

“Modası geçmiş karalama kampanyaları”

‘Tek işimiz esnaf, tek hedefimiz hizmet’ sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Çağlar, “Birileri çıkıp bizi bir cemaatle ilişkilendirmeye çalışıyor. Bunlar artık modası geçmiş karalama kampanyalarıdır. Kanıtın varsa gidersin mahkemeye. Öyle kurmaca programlarla başkalarının akıl hocalığında iftira atmakla bir şey elde edemezsin. Kendilerini ivedi şekilde iddialarını kanıtlamaya davet ediyorum” dedi.  

“Hukuki süreci başlattım”
Emlakçılar Oto Galericiler ve İş Takipçileri Odası mevcut başkanının da kendisine aynı ithamlarda bulunduğunu hatırlatan Çağlar, “Hukuki süreci başlatmıştım. Uzlaşma için arandım; ancak bu denli iftiralar noktasında uzlaşmamız mümkün değil. Şimdi aynı hukuki süreci bu şahıslar için de başlatacağım. Bizim bugüne kadar gizlimiz, saklımız olmadı. Adaletimiz, bu asılsız iddiaların sahiplerine gereken cezayı verecektir” diye konuştu. 

“Esnafımızın hakkını kimseye yedirmeyiz”
Çağlar, “Söz konusu iddiaları ortaya atanlar bu zamana kadar neden mevcut oda yönetiminde durdular? Şimdi neden asılsız iddialarla ortaya çıkıyorlar?  Esnafımızın hakkını kimseye yedirmeyiz. Biz bir şeyler koparmaya değil, esnafımıza hizmet etmek için bu yola revan olduk” açıklamasında bulundu. 

“Sözümüzün arkasındayız”
Çağlar sözlerine şöyle devam etti:
“Odamız çatısı altında kangren haline gelmiş sorunları çözeceğiz, 23 yılda yapılmayanları yapacağız dedik. Sözümüzün arkasındayız. Esnaflarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretler artık değişim vaktinin geldiğine işaret etmekte. Sahadan oldukça olumlu dönüşler alıyoruz. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bu durumdan rahatsız olan rakiplerimiz üzerimize mesnetsiz iddialarla gelmeleri seçimlere gölge düşüremeyecektir. Bizim derdimizi koltuk sevdası ve rant değil, esnafa hizmettir. Seçilmemiz halinde tüm esnaf kardeşlerimiz bu sözümüzde ne denli samimi olduğumuzu göreceklerdir.”

İSMAİL ÇAĞLAR
EMLAKÇILAR OTO GALERİCİLER VE İŞ TAKİPÇİLER ODASI 
BAŞKAN ADAYI
0532 315 1354

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.