Yılın en uzun gecesi 21 Aralık'ta 21 iş insanı bir araya gelecek

 

20 Aralık 2021
Yılın en uzun gecesi 21 Aralık'ta 21 iş insanı bir araya gelecek

* Yılın en uzun gecesi 21 Aralık'ta 21 iş insanı bir araya gelecek

* İş insanları hem bakım yaptıracak hem de sohbet edecek

Yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık'a sayılı günler kaldı. Bu özel günde 21 iş insanı, Projehane organizasyonuyla Sanitas SPA Welness ev sahipliğinde bir araya gelecek.

Etkinlik hakkında bilgi veren Projehane Kurucu Ortağı Bilge Kuru "21 Aralık yılın en uzun gecesi. Bu özel gece, saatler sürecek sohbetler için çok ideal. Biz de iş insanlarını bir araya getirmek istedik. Böylelikle hem masajlarını, kış bakımlarını, fizyoterapi uygulamalarını yaptıracaklar hem de ekonomi üzerine sohbet edecekler" dedi.

Geceye TFF Başkanı Nihat Özdemir, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı başta olmak üzere 21 iş insanı katılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.