Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan seçiminde oylar bölündü

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adayı Mehmet Ali Alkan’ın yanı sıra, Odanın eski genel sekreteri Şeref Tezcan'ın başkanlığa aday olmasıyla oylar bölündü. 

20 Aralık 2021
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan seçiminde oylar bölündü

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan adayı  Mehmet Ali Alkan’ın yanı sıra, Odanın eski genel sekreteri Şeref Tezcan'ın başkanlığa aday olmasıyla oylar bölündü. Şeref Tezcan; “Kimsenin birleşme veya kimsenin etkisiyle değil, kendi hür irademle çıktım. Türkiye Cumhuriyet’inin verdiği yasalara göre aday oldum” dedi.
Diğer yandan Mevcut Başkan Niyazi Özçelik hala en güçlü aday durumunda.  Öte yandan taksici esnafıyla buluşan Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik  esnafa desteği için teşekkür ederek, “Görev süremiz boyunca Antalya’da taksici esnafının yararına olacak hiçbir adımı atmaktan kaçınmadık. Her zaman ‘Esnafımız güçlü olursa biz de güçlü oluruz’ düşüncesiyle hareket ettik. Bu anlayışla yaptığımız çalışmalar ortada. İnşallah önümüzdeki dönemde de hep birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız ve odamızı bir adım daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.