Yılbaşı Festivali 24 Aralık-2 Ocak arasında Cam Piramit'te

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 24 Aralık- 2 Ocak tarihleri arasında Cam Piramit'te Yılbaşı Festivali düzenliyor. Antalya'da yaşayan yerleşik yabancı dernekler ve kadın kooperatiflerinin katkısı ile düzenlenen festivalde kültürler tanıtılacak 

21 Aralık 2021
Yılbaşı Festivali  24 Aralık-2 Ocak arasında Cam Piramit'te

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 24 Aralık- 2 Ocak tarihleri arasında Cam Piramit’te Yılbaşı Festivali düzenliyor. Antalya’da yaşayan yerleşik yabancı dernekler ve kadın kooperatiflerinin katkısı ile düzenlenen festivalde kültürler tanıtılacak.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 

24 Aralık - 2 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Yılbaşı Festivali, kentteki yabancı dernek ve kadın kooperatiflerini Antalyalılarla buluşturacak. Cam Piramit’te gerçekleştirilecek festival, renkli görüntülere sahne olacak. Festivalde yabancı dernek temsilcileri ve kadın kooperatifleri üyeleri kendi stantlarını açarak kültürlerini anlatacak. 10 gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

YÖRESEL TATLAR VE GÖSTERİLER

‘Hep Birlikte Yeni Yıla’ sloganıyla gerçekleşecek festivalde, gösteriler, gün boyu konserler, yılbaşı dekorları, kar yağdırma, dev kar küresi, atölye çalışmaları, yeni yıl pazarı, yiyecek içecek stantları ve mini lunapark yer alacak. Farklı ülkelerin müzikleri, yöresel tatları ve gösterilerin Antalyalılarla buluşacağı Yılbaşı Festivali 11.00- 22.00 saatleri arasında açık olacak. Yılbaşı Festivaline tüm Antalyalılar davetli.  

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.