Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yeni yıl mesajı

 

30 Aralık 2021
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yeni yıl mesajı

Değerli Hemşehrilerim;

Yeni yıl; coşkunun, mutluluğun daha bir anlamlandığı, hayata dair umutların çoğaldığı, yepyeni beklentilerin doğduğu günlerdir.

Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2021 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2022 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Kepez Belediyesi olarak geride bıraktığımız 2021 yılında hemşehrilerimize hizmetlere ilişkin verdiğimiz her sözümüzü yerine getirdik. Kepez'e ve Antalya'ya değer katan birçok önemli hizmet ve projelere imza attık. Kepez'i şehre ve ülkemize değer katan hizmet ve etkinliklerin bir merkezi haline dönüştürdük.

2021 yılında 23 projeye imzamızı attık. Antalya’mızın 25 yıllık hayali " Bir Zamanlar Antalya" Müzemizi Antalyalı hemşehrilerimizle buluşturduk. Cumhuriyetimizin 100. yılı için yatırım programımıza aldığımız 16 kütüphane projesinden 9'unu vatandaşlarımıza sunduk. 24 saat ve 7 gün boyunca açık olacak bir kütüphane ve aynı zamanda edebiyat müzesi olarak açılışını yaptığımız Cemil Meriç Müze Kütüphanesi bunların içinde en özel olanıdır. 23.500 m² alanda binlerce bitki ve ağacın sergilendiği, ağaç ve bitki müzesi Botanik Bahçesini açtık.  Antalya'nın ilk Sahaflar Çarşısı Dokuma Alanında kitapseverlerle buluştu. Çocuklarımızın eğitimine büyük katkı sağlayacak olan, Akdeniz Bölgesinin ilk ve tek “Antalya Bilim Merkezinin” yapımını tamamladık. Açtığımız iki yeni kreş ile çalışan annelerimize de katkılarımızı sunduk. Türkiye’nin son yüz yılına damga vuran araçların sergileneceği “Nostaljik Araç Müzemizin” yapımını tamamladık. Antalya’mıza çok yakışan balık temalı “Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazarı’nı” yakında vatandaşlarımızla buluşturacağız. “Kültür Kafeler Caddesini” yeniden düzenleyerek esnafımıza destek sağladık. Köylerimize ekonomik ve sosyal katkı sağlamak amacıyla başlattığımız “Köy Pazarları Projesi” kapsamında mahalleye dönüşen köylerimize yönelik olarak 6 adet Kapalı Butik Pazaryerinin yapımında sona gelindi. “Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi” tamamlanarak daireler sahiplerine verildi. Duacı ve Gaziler Aile Yaşam Merkezlerimiz açıldı.

Kepez'imizi 2022 yılında da daha modern ve daha mutlu bir yer haline getirmek, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek ve güvenlerine layık olmak için bundan önceki yıllarda da olduğu gibi, yılmadan, yorulmadan ve ilk günkü heyecanla, doğru bildiğimiz yolda yürümeyi sürdüreceğiz.

Yeni yılda da hizmet maratonumuza hız kesmeden devam edeceğiz. 2022 yılını da Kepez için yine yeni yatırımlar ve hizmetler yılı yapacağız. Kepez'in refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz istikametinde ilerlemeye, Kepez için planladığımız “ Hedef 2023 - 123 Projemizi ” yeni umutlarla yeni hedeflere doğru kararlılıkla uygulamaya ve hayata geçirmeye devam edeceğiz.

2022 yılının da daha önceki yıllarda olduğu gibi Kepez ve Kepezlilerin kazanacağı, ülkemizde birlik ve beraberliğimizin daha da güçleneceği bir yıl olmasını temenni ediyor, sağlık, mutluluk ve başarı dolu güzel bir yıl diliyorum.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.