“Vazgeçmiyoruz; Oyalama Değil, Hakkımız Olanı İstiyoruz!”

Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu Basın Açıklaması 

06 Ocak 2022
“Vazgeçmiyoruz; Oyalama Değil, Hakkımız Olanı İstiyoruz!”

Değerli Basın Emekçileri,

Gelirlerimiz ve özlük haklarımızda yapılacağı öngörülen düzenleme ileri bir tarihte görüşülmek üzere TBMM gündeminden hızla geri çekilmiş ve tasarının Meclis’e tekrar getirilip getirilmeyeceği, görüşüleceği tarih ve içeriği hala netlik kazanmamıştır.

Bu süreçte Türk Tabipleri Birliği ve tabip odaları olarak “Vazgeçmiyoruz; Oyalama Değil, Hakkımız Olanı İstiyoruz!” çağrısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. TBMM Başkanlığına ve milletvekillerine hekimlerin taleplerini içeren rapor gönderildi. Antalya’da partilerin il başkanları İle görüşülerek hekimlerin taleplerinin acilen görüşülmesi için TBMM’de baskı oluşturulması istendi.

Taleplerimizde ısrarcı olduğumuzu bir kez daha ifade etmek için Antalya Tabip Odası olarak 7 Ocak 2022, Cuma günü 12:30’da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi A Blok önünde bir basın açıklaması gerçekleştireceğiz.

Katkı ve katılımlarınızı bekliyoruz, hepimize kolay gelsin diyoruz.

Emek Bizim Söz Bizim!

Antalya Tabip Odası Yönetim Kurulu

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.